Adatvédelmi tájékoztatás

A felhasználói élmény fokozása és célzott hirdetések kiszolgálása érdekében, valamint kényelmi és statisztikai célból weboldalunk adatokat tárol a készülékén (sütiket) és webszervereken. Abban az esetben, ha hozzájárul a sütik használatához, kattintson az OK gombra. Részletesebb információt az Adatkezelési Szabályzatban talál.

ok

Eladó családi ház Solymár

2083 Solymár

118 M Ft

592 965 Ft /m2

  • Lakóterület:

    199 m2

  • Szobák száma:

    5

  • Telekterület:

    951 m2

Eladó családi ház Solymár
1 / 3
  • Eladó családi ház Solymár
  • Eladó családi ház Solymár
  • Eladó családi ház Solymár
Közvetítői azonosító: M278746-4734573
Azonosító: 614767

Paraméterek:

  • tégla épület
  • közepes állapotú
  • összkomfortos
  • kültéri parkoló benne az árban
  • gáz cirkó fűtés

Leírás:

Eladó Solymár kedvelt részén, Kerekhegy egyik csendes utcájában egy közel 1000 m2-es telken felépített,199 m2-es, panorámás családi ház.

A különleges elrendezésű ingatlan a telek adottságaiból kifolyólag 3-4 szinten helyezkedik el. Eredetileg egy szobrászművész terveztette magának, aminek felépítését már a jelenlegi tulajdonos családja fejezett be a 80-as években. Világos, tágas terek, helyenként magas belmagasság, nagy ablakok jellemzik. Az 5 szoba egyike eredetileg műteremnek készült. Az erkélyekről gyönyörködhetünk a vadregényes, ősfás kertben, illetve a budai hegyekre néző panorámában.

A ház közepes állapotú, de ízlés szerint felújítandó, szigetelendő. A bejárati ajtó és a nyílászárók egy része már hőszigetelt, redőnnyel felszerelt, a kondenzációs kazánt 2018-ban cserélték. Az ingatlan zsindelyes héjazata jó állapotú, kb. 15 éves. Ázások nincsenek. A villany/gáz/vízvezetékek rendben vannak, de még nem lettek cserélve. A melegvizet villanybojlerek biztosítják. Az ingatlan csatornázott, a kerti locsoláshoz kút is a rendelkezésre áll.

A kertben található még egy régi, erősen felújítandó cserépkályhás téglaépület, amibe villany és víz be lett vezetve. Akár vendégházként, műhelyként is hasznosítható, jelenleg tárolásra használják.
Parkolás a ház előtt, vagy a telken lehetséges.

Az ingatlan infrastruktúrája jónak mondható, Solymár központja, üzlet, posta 10-15 perces sétával elérhető, buszmegálló 5 percre található, ahonnan akár Hűvösvölgyig is bejuthatunk.
Ez a ház tökéletes választás lehet családoknak, akik zöld környezetben, a természet közelében, de mégis Budapest vonzáskörzetében szeretnék gyermekeiket felnevelni.

Az ingatlan tehermentes.

Amennyiben felkeltettem érdeklődését, keressen meg bátran a hét bármely napján.
We can recommend the assistance of a reliable (English speaking) lawyer, if so requested and can also offer help at arranging the administrative matters related to the acquisition. If you wish to send an English language notification of your interest, please send a message thereof indicating your phone number (and/or e-mail address) so we can contact you without language difficulties.

Referencia szám: M278746

Figyelmeztetés!

A lakpont.com semmiféle felelősséget nem vállal az oldalon megjelent hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért! Kérjük keresse a hirdetés feladóját a pontos és részletes információkért.

hirdetés

Hirdető:

hirdetés

hirdetés

Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

Rácz Ildikó Éva

Email-t vagy telefon számot meg kell adjál!
Hibás email!
Email-t vagy telefon számot meg kell adjál!
Túl rövid telefonszám!
Még karaktert írhatsz

Üzenetem elküldésével elfogadom a lakpont.com
Általános Szolgáltatási Feltételeit

Az ÁSZF elfogadása nélkül nem küldhetsz üzenetet!
Siker!

© 2017 lakpont.com

Minden jog fenntartva

Üzemelteti: infonet.hu [ ingatlanapp.com ]